Вход - За Контакти - Добави сайт - Общи условия - Декларация-за-поверителност - Πoлитиĸa зa изпoлзвaнe нa биcĸвитĸи - Настройки на бисквитките
bg-zona.com – Сайт за Торенти, Новини, Филми, Игри-

  • Мулан / Mulan 2020 - Световна премиера: 27.03.2020 Премиера в България: 27.03.2020

The Day After I’m Gone / Денят след моята смърт (2019)

Харесайте ни във Facebook

 

Режисьор: Nimrod Eldar

В ролите: Menashe Noy, Zohar Meidan, Alon Neuman, Sarit Vino-Elad, Sharon Hacohen, Claudia Dulitchi, Evelin Kachulin, Miri Aloni, Eli Muallem, Ben Kippris, Yahav Viner, Ziv Peleg, Eran ben Zvi, Eran Naim, Maayan Eliasi, Gueta Aviran, Arie Adler, Howard Rypp, Nikolai Kouleshov, Shalom Korem и др.

IMDB: Линк към IMDB

Държава: Израел, Франция

Година: 2019

Времетраене: 96 мин.

Резюме: Йорам е на 50 години и е ветеринар в сафари парк в Тел Авив. Работата му включва грижи за големите котки, операции на болни животни и това да накара хората да не излизат от колите си, когато се срещнат със стадо носорози. Той все по-рядко обръща внимание на дъщеря си – тийнейджърката Рони. За нея тъмният им апартамент е като затвор, от който тя започва да бяга все по-често и за все по-дълги периоди от време. Една нощ на вратата им чукат от „Бърза помощ“, след като потребители на интернет форум сигнализират, че Рони е решила да се самоубие. След опита й да сложи край на живота си, Йорам решава двамата да тръгнат на пътешествие до дома на родителите на майка й в пустинята, заобикаляща Мъртво море.

Субтитри: Изтегли субтитри

Tрейлър:

6

Категория:
 |  Драма, ФИЛМИ

Последно добавени:Flower